esprit

BONUS 2015

14/06/2018

El passat dijous dia 14 de juny de 2018, la nostra empresa va ser premiada un any més, per la Mutua Fraternitat Muprespa amb el reconeixement per al Bonus 2015 en matèria de prevenció.

Amb aquest premi es reconeix que som una empresa molt conscienciada en la reducció de la sinistralitat laboral i de contribució contrastada així com per a la realització d’actuacions efectives d’accidents de treball que ens han fet mereixedors del Bonus regulat per el RD404/2010

 

Va recollir el premi a Barcelona el Sr Manuel Pazo, responsable de prevenció, Qualitat de responsable de prevenció, qualitat i medi ambient i Imma Bernial, responsable del departament d’administració que va ser entregat per la Sra Anna Condeminas Riembau, Directora provincial Adjunta de Barcelona de la Mutua Fraternitat i el Sr Jordi Batalla Canyelles Director Provincial de Barcelona.

 


Resum 2016

16/12/2016

L’any 2016 s’apaga i marxa deixant-nos un bon sabor, segurament perquè sembla que la crisi comença a estar “cansada” i ha iniciat la seva retirada encara que el que “queda” no te res a veure amb el que teníem abans de la crisi, entre d’altres coses la “terrible” competència i entre d’elles la deslleial.

A agd hem realitzat, perquè així ens ho han sol·licitat els nostres clients, 131 Plans de Treball de caràcter específic i un total de 306 obres de desamiantat de les quals 32 de materials friables.

La nostra plantilla ha crescut, lògicament per a donar suport al treball que han plantejat les obres de desamiantat i no només els treballs de desamiantat sinó també: identificació de materials amb amiant; presa de mostres sòlides i ambientals per a empreses externes; tractament de terres contaminades; etc, per a això més de  treballadors estan a disposició d’aquests treballs.

                                      

En aquests últims  anys hem avançat però encara falta alta molt camí per recórrer, particularment en el coneixement dels problemes mediambientals que crea la manipulació incontrolada d’elements amb amiant, d’acord amb les Directives de la UE.

Esperem que 2017 confirmi el camí iniciat per a aquest 2016 que se’n va i que vostès ho vegin i nosaltres també.


10 ANYS, NOVA IMATGE

03/08/2016

Aquest canvi d’imatge manté l’essència de l’antic, amb les ulleres de Seguretat i màscara sempre present a les nostres obres de desamiantatge però amb un aire modern, predominant el mateix color, el vermell.

                                                         

Aprofitant la ocasió, també s’ha canviat tota la roba laboral dels treballadors inclosos cascos, samarretes i pantalons amb nova tonalitat de colors vermell i gris.

I ara a treballar molts anys més !

                                        


FORMACIÓ CONTINUADA AGD

23/04/2016

Seguint amb la planificació de formació continuada a agd, s.l. en matéria de prevenció , el passat dissabte 23 d’abril, es va realizar a les nostres instal·lacions de Les Franqueses del Vallès , curs d’Equips de primera intervenció a personal de la nostra empresa.

L’instructor que va impartir el curs té la certificació Proboard (Fire Instructor I NFPA 1041), especialista en la materia. El curs va ser contractat a l’Empresa Grup CEDESCA de Barcelona.